уторак, 17. мај 2016.

Mala matura 2016 - saveti

Drage moje,
Bliže nam se mature, dan kada sve devojčice žele da zablistaju i da se pokažu u najlepšem svetlu. E sad, ja za vas imam par saveta kako da vaše matursko veče bude nezaboravno, počev od pripremanja pa sve do same maturske večeri.
1. Haljina
Prva i osnovna stvar- vi imate 15. godina. Zato vam iskreno preporučujem da odaberete haljinu koja u skladu sa vašim godinama- haljina koja nema ogroman delkote i ne kraća ispod kolena.
Preporučujem vam haljinu u kojoj ćete se osećati udobno i u kojoj nećete ići konstatno i nameštati što će kod vas stvarati neprijatnost a i biće te nelagoidno upadljivi. A to ne želite zar ne?






2. Cipele
Devojke, ne preterujte, vama nisu neophodne velike štikle a da ih pre mature niste i nosile. Vi treba da se provedete, da igrate i zabavite. Ne da idete kao čaplja.
 Prevashodno, moj savet su baletanke. Za vas nisu štiklice, zašto biste sebi dale priliku da vas ogovaraju zbog štiklica koje ne možete da iznesete.
 Uostalom, imate mogućnost da nosite patike ili sandale, one uvek idu uz haljinu.
Ukoliko baš želite da idete u visokim potpeticama idite u cipelama sa kako mi to kažemo debelom ili sastavljenom platformom, koja će biti super za vas.
3. Šminka
Šminka treba da bude prirodna, ali ne upadljiva previše. Ponavljam jos jednom: vi imate 15. godina, za vas nije smokey eyes tehnika niti neka gde ćete zamračiti vaše oči. Za vas je malo maskare, alajnera pudera, korektora i karmin-moj savet su vam Aurini Absolutte matte.
4. Frizura
Što se tiče frizure, tu možete da se igrate. Bolje rečeno vaše mame ili frizeri/ke. Od punđica, kovrdžića do nekih frizurica koje odgovaraju vašem obliku lica.





Što se tiče samog dana mature moj je savet:
- naspavajte se - znam da je to posebno veče za vas, ali san je jako bitan. Trema će biti velika, ali razmišljajte kao da je to svaki normalan dan.
-spakujte u torbicu sve što vam je neophodno - u torbicu ubacite: ogledalce, ruž, žvake i naravno mobilni telefon i parfemčić.
- razmišljajte pozitivno!!!! Budite vedre i vesele tog dana, bez stresa i nervoze. Uživajte u tom danu.


Нема коментара:

Постави коментар