недеља, 8. јануар 2017.

December favorites

Drage moje, možda malo kasnim, ali evo me sa decembarskim favoritima. Uglavnom nisam ništa menjala što se tiče nekih proizvoda, pa ću vam pokazati samo par, ali saznaćete i šta vas od recenzija očekuje na blogu. Pa hajde da počnemo...
Veeme je da počnem sa kremom nutra effects iz kompanije AVON. Krema je pre svega jeftina a korisna. Namenjena je nprmalnoj ka suvoj koži. Na bazi je čia semenki. Veoma brzo koža upije preparat tako da ne morate mnogo da čekate da biste se obukli. Ne daje onaj lepljiv osećaj na koži kao što to rade mnogi drugi losioni. 
Swoon četkice- trenutno sam usikala samo jednu koju sam uzela za puder kao i za korektor, mada imam i onu veću za tečni puder. Četkice su odlične, ravnomerno nanose proizvod na kožu i zato sam njima oduševljena. Možete ih naći u Liliju. 

Avon True- dvofazno sredstvo za uklanjanje šminke oko očiju. Skida i dugotrajnu, vodootpornu šminku. Jedina mana mu je što nema omanji otvarač jer se baš dosta proizvoda rasipa. Sredstvo je zaista odlično, na njega nemam zamerke. Posle njega ne peku oči kao sa drugim sredstvima. Koristila sam i Garnierovu za skidanje šminke oko očiju i mogu reći da pariraju.  

Ovo je jedan od mojih najlepših poklona koji mogu da dođu u moj dom. Dobila sam ovaj savršeni parfem i sat uz njega.Nota je izrazito cvetna, najviše dominira ljubičica. Posebno sam oduševljena njegovom trajnošću, veoma dugo traje. Lagana varijanta, za dnevnu varijantu. 
Na moje veliko oduševljenje imam priliku da probam i novu paletu koja je sad skoro izašla iz kolekcije W7 Smokin'. Oduševljena sam pigmentacijom svake njihove palete. Pišem vam uskoro recenziju pa ćeve videti kako izgledaju kada se nanesu na kožu. 
Za kraj, korektor. Naravno iz Luxe kolekcije iz Avona. Najviše volim korektore sa ovakvom četkicom. Zaista se mnogo lakše korektor nanosi. Pokriva sve nedostatke, podočnjake, bubuljice. Moj je u nijansi fair, to je najsvetlija varijanta, ima i medium. Luxe kolekcija je za razliku od ostalih kolekcija u Avonu znatno kvalitetnija i bolja. 

Ukoliko ste koristile ove preparate, recite koji su vaši favoriti i vaša mišljenja.
Čitamo se,
XOXO

Нема коментара:

Постави коментар